CAO POSTBEZORGER PDF

Bovendien bereikten we overeenstemming over een vijfjarig sociaal plan en een nieuwe cao voor postbezorgers. Bij International, resulteerde. PERSBERICHT. PostNL en vakorganisaties bereiken definitief akkoord cao PostNL Postbezorgers en zaterdagbestellers hebben hun eigen. CAO bij Van Schaften Leasing B.V.. Location CAO. Van Schaften Leasing B.V.. September – Present 7 years 4 months postbezorger bij

Author: Samutaxe Mezigrel
Country: Seychelles
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 11 September 2012
Pages: 75
PDF File Size: 3.19 Mb
ePub File Size: 1.50 Mb
ISBN: 999-4-81348-462-9
Downloads: 22990
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akishura

De overheid zorgt ervoor dat het versturen en ontvangen van post voor iedereen in Nederland toegankelijk en betaalbaar blijft.

Housekeeping cleaning Employee

Dit heet de universele postdienst UPD. Dit betekent bijvoorbeeld dat er voldoende postkantoren en brievenbussen moeten zijn.

De overheid heeft PostNL aangewezen om het basispakket aan postdiensten uit te voeren. Postdiensten die vallen onder de UPD, moeten voor iedereen beschikbaar en betaalbaar zijn.

  HDFC REDEEM CATALOGUE PDF

Niet-zakelijke postbezorging | Postbezorging |

De eisen aan de gekozen postdienstverlener staan in de Postwet Dat geldt voor alle postvervoerbedrijven die actief zijn op de postmarkt. De ACM controleert bijvoorbeeld of postvervoerders het briefgeheim naleven. En of zij een klachtenregeling hebben. Het kabinet wil de UPD rendabel houden.

Er is de laatste jaren steeds minder post te bezorgen. Daarom zijn in een aantal maatregelen getroffen om de rendabiliteit postbezorgger de UPD beter te waarborgen:. Er moet worden nagedacht over de manier waarop de postmarkt in de toekomst moet worden geregeld. Door het vervallen van de uitzondering per 1 januari om per cao van deze eis af te mogen wijken moest ook het Tijdelijk besluit aangepast worden.

Veel postbedrijven zetten ook medewerkers met een arbeidsbeperking in. Het Tijdelijk besluit zal in de loop van nog worden gewijzigd. Het doel van dit evaluatieonderzoek is om een totaalbeeld te krijgen van de werking en effectiviteit van de huidige inrichting U bevindt zich hier: Niet-zakelijke postbezorging De overheid zorgt ervoor dat het versturen en ontvangen van post voor iedereen in Nederland toegankelijk en betaalbaar blijft.

  CATERPILLAR 980K PDF

Documenten Aanbiedingsbrief bij rapport Analyse toekomst postmarkt Aanbiedingsbrief van minister Kamp EZ aan de Tweede Kamer bij het rapport Analyse toekomst postmarkt.

Kamerbrief Evaluatie Universele Postdienst Het doel van dit evaluatieonderzoek is om een totaalbeeld te krijgen van de werking en effectiviteit van postbezorher huidige inrichting Verantwoordelijk Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Deel deze pagina Twitter Facebook LinkedIn.

Over deze site Over Rijksoverheid.